Рецепти

Соус болоньєзе в консервній банці. Як він на смак і чи варто купувати

Один з моїх постійних читачів настійно радив мені ніколи не купувати продукцію марки “Золотий Півник”. І взагалі-то, порада виявилася слушною, все що я пробував з асортименту цього виробника виявилося досить поганої якості.

Але незважаючи на попередження, я все-таки знову купив консерви цієї марки.

М’ясо рубане “Болоньєзе”. Судячи з напису цей продукт новинка на ринку.

З того, що вміст банки булькає, здогадуюсь що в ній міститься рідкий соус з м’ясом птиці який належить вживати з макаронними виробами.

Якісно з

Склад: м’ясо курчати, вода питна, цибуля, томатна паста,м’якоть помідорів, борошно пшеничне, загусник Е1422, сіль, глутамат натрію, овочі сушені(часник, петрушка, базилік)перець чорний.

Енергетична цінність: 77 ккал на 100 грам продукту.
Термін придатності 2 роки з дати виготовлення.
Маса нетто 250 р.

Виробник: ТОВ “Гусевский консервний комбінат”, Калінінградська обл., р. Гусєв.

Вміст банки може здатися не дуже апетитним, але пахне воно досить стерпно. Яскраво відчуваються приправи використовуються в середземноморській кухні.

Дегустував я цей соус, як і годиться, зі спагеті.

І знаєте, болоньезе це виявилося цілком їстівним. Не ресторанна кухня звичайно, і навіть не домашня, але для консервів дуже навіть непогано.
М’ясо начебто використано нормальне, воно не схоже на фарш хутро-обвалки, смак спецій властивих італійської кухні яскравий, солі в саму міру.

Така баночка коштує трохи більше 60 рублів і її цілком вистачить на 4 порції. Як на мене, це непоганий варіант для швидкого бюджетного вечері на кілька людей – якщо купити цій баночці пачку недорогих спагетті то цілком можна вкластися в сотку.

Related posts

Leave a Comment