Рецепти

Бургер з консервної банки. Подивимося, чи він їстівний

Сьогодні що то захотілося шкідливого фаст-фуду. І тому на світ божий була вилучена, заховане на чорний день, баночка з консервованої котлетою. Вирішив по швиденькому гамбургер собі зготувати, заодно і огляд невеликий запив.

Так вона виглядає, баночка з тієї самої котлетою, яку чомусь обізвали бургером

Ціна цієї банки 90 рублів

Дизайн оформлений гідно – вид смажених на грилі котлет мимоволі викликає апетит.

За складом котлета не ідеальна, присутні харчові добавки – загущувач і барвник.
Склад: м’ясо індички, вода, морква свіжа, сіль кухонна, часник свіжий, загусник – карагенан, барвник харчовий – кармін

У банку виявилася досить велика котлета залита міцним желе.

Так вона виглядає на тарілці. Щось не схоже що вона з рубленого м’яса, тут скоріше м’ясо мехобвалення використовувалося.

Перед вживанням котлету я трохи обсмажив і зліпив нехитрий гамбургер.

Бургер “розірви хлебало”

Як я і припускав котлета зроблена з фаршу отриманого методом механічної обвалки. Ніяким рубленим м’ясом тут і не пахне.

На смак бургер вийшов ніби як нічого, з’їсти його можна. Але тут ситуацію швидше врятували свіжі овочі, майонез та смачна булочка. У чистому вигляді вона навряд чи б мені сподобалася.

Купувати такий бургер не раджу, адже по суті це дешева котлета з м’яса мехобвалення, просто закатана в красиву баночку з гучною назвою. Не варто вона того.

Related posts

Leave a Comment